"Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă,o lacrimă,o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun." Cella Serghi

31 octombrie 2009

Poate poate..


Sunteti tu si ea;va tineti de mana.
Intre voi e desenata o linie.
Cand celalalt nu este atent..fiecare sterge linia si o aduce mai aproape de el. Astfel, intotdeauna e mai lung drumul spre celalalt..incat,la un moment-dat nici macar nu va mai puteti atinge varful degetelor..si va intrebati, cum s-a putut asta?
Va ganditi fiecare in sinea lui,de cate ori ati sters acea linie si ati adus-o mai aproape de voi..si calculul e bruiat.Ceva nu e bine.

Nu e bine deloc.

*

Si o lasi la fel de singura pe cat era inainte sa te cunoasca, cu toate ca acum te are..cu sufletul si trupul.In zadar?I am alone at the crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have known.:: Beyonce-Listen ::.
Asculta mai multe audio Muzica
"Iubirea e nesaţioasă, de un egoism sălbatic, vrea să-i sacrifici tot fără să-i ceri nimic în shimb, mulţumindu-te doar cu ceea ce-ţi oferă.
Eu am vrut totul de la tine pentru că-ţi dădusem totul şi oricum ceva mai bun decât mine nu puteam eu să-ţi dau.
De aici a pornit greşeala, de la acest schimb în aparenţă just.
Dar ce experienţă aveam eu, de unde să ştiu eu că iubirea dintre două fiinţe nu e niciodată egală, că balanţa atârnă când într-o parte, când într-alta, după variabile de care foarte greu ne dăm seama. În cazul nostru balanţa atârna în favoara ta.
Lanţurile cu care mă încătuşai erau mult mai puternice decât ale mele.
"
(Mihail Drumes)

5 comentarii:

 1. Buna noaptea dinou, din analogia mea primitiva as putea sa spun ca tu ori semeni, ori ai imprumutat din personalitatea lui Niki (fata din Scusa ma ti chiamo amor), si din postarile pe luna octombrie ai probleme in paradis(ceva de genu ca daca nu merge din prima, nu o sa mearga deloc) sau desi exista o a doua sansa nu este chiar cum ai vrea tu, si vrei mai mult si nu primesti, sau pur si simplu ai ce vrei si incerci sa deschizi ochii si altora

  RăspundețiȘtergere
 2. cred ca atunci cand doi gresesc..amandoi sufera...insa o fac in moduri diferite...poate ca unul plange...altul se inhide in el si incet incet simte ca innebuneste...si intotdeauna unul se va gandi sufera mai mult decat celalalt...fara sa stie insa tot ce trebuie sa stie pentru a trage o conluzie..amandoi gresesc...amandoi raman singuri...
  da el cred ca ar trebui sa aiba un rol mai important in asemenea situatii...pentru ca e bine ca el sa vina primul la ea..si el sa reporneasca totul...ea doar sa se lase purtata pe bratele lui din singuratate...uneori el face asta cand trebuie..uneori prea devreme..alteori mult prea tarziu..

  RăspundețiȘtergere
 3. sarumana
  o sa incerc de acum sa scriu pentru intelesul tuturor

  si da normal ca va urma
  :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Valentin...am ce vreau si deschid ochii si altora, daca ar fi sa aleg dintre toate variantele enumerate de tine..
  Poate am cate ceva din personalitatea fetei, nikki, in afara de faptul ca era destul de plina de ea. Poate pofta de viata cu siguranta se regaseste si la mine..
  Probleme in paradis?Oriunde sunt probleme..daca ar fi totul perfect n-ar avea niciun farmec.

  RăspundețiȘtergere

Tu la ce te gândești?