"Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă,o lacrimă,o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun." Cella Serghi

24 august 2009

Resuscitare?


Pentru ce traim de fapt?
Suntem adevarati cautatori de comori in viata, nu-i asa?Aspiram la un munte de lucruri, mai mult sau mai putin palpabile: bani, avere, prieteni, masini, putere, fericire..si orice altceva care ne poate face viata mai frumoasa si mai usoara.
Suntem precum magarii, vedem doar inainte..trebuie doar sa ne atingem telul.Ma intreb oare in ce altceva mai consta viata..

Fiecare bataie a inimii e un nou inceput, fiecare suflare nu e degeaba.
Inchideti ochii doar,puneti mana pe inima sa o simtiti..si ascultati respiratia. Ei?Nimic?Ati putea sta asa ore intregi..zile..
Hai sa incercam altfel; de data asta incetati sa mai respirati.Ati putea sta asa cateva clipe doar..

In drumul asta numit fara noima viata incercati sa va opriti si la cei pe langa care treceti, sa ascultati daca inima bate inca..E usor sa fii egoist, nerecunoscator si nepasator, nu?Sa negi ce nu-ti convine..sa-ti acoperi urechile si sa fugi.

E pe propria raspundere pana la urma..sau pe propriul suflet.
Cine stie daca se va mai opri cineva si la tine.
Nu-i nimic.
Ai putea rezista si asa..cateva clipe!


Michael Stipe feat Chris Martin - In the sun
Asculta mai multe audio Divertisment

7 comentarii:

 1. ce multa dreptate ai.... vrem atatea lucruri... si nu dam aproape nimic in schimb....

  btw, tare melodia :P

  RăspundețiȘtergere
 2. ai dreptate,vedem doar inainte si suntem indiferenti,trebuie sa ne oprim sa privim in jur sa ne implicam.mereu vrem mai mult dar cand vine vorba sa si dam devenim egoisti.
  grozava piesa;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt multe teorii legate de viata, dar ce vrei tu sa ne spui este ceva fundamental, ceva ce toata lumea trebuie sa realizeze odata pentru totdeauna. Secretul unei vieti fericite sta in niste lucruri atat de simple incat unii dintre noi nici nu le dau prea mare importanta, insa fara ele nici unul dintre celelalte idealuri nu ar fi posibile, pentru ca ele stau la baza unei piramide (simbolic vorbind) numite fericire. Cateodata a ajuta pe cineva inseaman a te ajuta pe tine insuti.

  Am observat ceva. Vorbeam cu un prieten, l-am intrebat, "Ce crezi tu ca te-ar face fericit ?", el mi-a raspuns sincer "Bani". "Si ce o sa faci tu cu banii ca sa fii fericit ?" el mi-a raspuns lafel de sincer "nu stiu". Am renuntat pana la urma am pentru ca toata discutia era inchisa intr-un cerc, insa fericirea si banii erau diametral opuse. Mai grav, unii dintre noi nici nu stiu ce i-ar face fericiti. Banii sunt doar un mijloc pentru a ajunge la fericire, unii dintre noi au mijlocul dar nu stiu cum sa ajunga la fericire, altii si-au dat seama ca fericirea nu are nici o legatura cu banii.

  RăspundețiȘtergere
 4. da..e frumoasa tare piesa..e din anatomia lui grey.

  Liviu..multe si adevarate ai zis tu acolo..

  RăspundețiȘtergere
 5. Fericirea e greu de definit dar mai ales e greu de gasit desi ea se afla la indemana tuturor. Poti fi fericit doar daca ai permanent o stare de multumire[ cu ce posezi].
  Cu cat vrei mai multe lucruri vine si nemultumirea si aduce cu ea nefericirea.
  Iti doresc o zi plina de multumire!

  RăspundețiȘtergere
 6. ai un premiu la mine pe blog
  succes

  RăspundețiȘtergere
 7. "Suntem adevăraţi căutători de comori în viaţă, nu-i aşa ? Aspirăm la un munte de lucruri, mai mult sau mai puţin palpabile: bani, avere, prieteni, maşini, putere, fericire... şi orice altceva care ne poate face viaţa mai frumoasă şi mai uşoară. Suntem precum măgarii, vedem doar înainte... trebuie doar să ne atingem ţelul. Mă întreb oare în ce altceva mai constă viaţa..."

  Da... îmi plac oamenii care-şi pun întrebări ! Pentru că mai există şi alţii care nu-şi pun nici un fel de întrebare şi care nu prea au şanse... Dar cred că tu ai o şansă pe care este bine să n-o ratezi !
  VREI SĂ FII UN OM CU ADEVĂRAT FERICIT ?!?

  RăspundețiȘtergere

Tu la ce te gândești?