"Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă,o lacrimă,o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun." Cella Serghi

11 mai 2009

Poveste. (1- Inceput,banal de frumos)


Era toamna.


Ea :o fata care aspira la foarte multe, cu vise si idealuri dar prea departe..de a fi realizate.Nu vroia nimic maret in acea clipa, dragostea adevarata la 17 ani era un lucru nerealizabil si poate nici nu-si dorea,sau nu credea in asta;parea o responsabilitate mult prea mare.Bogatie?Nici atat.Poate cel mai mult uraste persoanele materialiste,pline de mandrie si cele mincinoase.Era mereu criticata pentru ca nu-si ascundea parerea ,spunea lucrurilor pe nume..dar poate prea sincer uneori; asta nu ducea decat la ranirea unor persoane..desi spunea adevarul.

El : un necunoscut inca.

Septembrie.Tehnologia moderna uneori ..desi poate prea exagerata, a avut o contributie mai mult decat benefica.Era o seara plictisitoare pentru ea;internet, mess,hi5.Hi5?Da stiu,o mare prostie..dar..Parca vroia sa gaseasca pe cineva anume, cauta ceva..ce nici ea nu stia..A dat de profilul lui.Inca un necunoscut.Un comment banal si in 2 minute el a raspuns.Parca simtea ceva in stomac, mai ales cand il vedea destul de interesat.De ce?Nici ea nu stia(din nou).Schimb de id-uri.. 2,3 vorbe si pe mess (strictul necesar)apoi el a trecut direct la subiect :numarul de telefon.

Pana aici ceva..banal.Poate multi ati trecut prin asta.
Pasul urmator: schimb de sms-uri..iar a 2a zi seara..convorbire telefonica de aproximativ 2 ore. Acum intrebare: Ce puteau vorbi 2 necunoscuti la telefon timp de 120 de minute?Multe..si-au dat seama ca..nu se termina aici.

Apoi s-au intalnit..


Va urma..

Citeste :
Poveste part 2;
part 3;
part4 ;
part5 ;
part 6;

9 comentarii:

 1. Pffff....asteptam continuareA:)

  RăspundețiȘtergere
 2. uh... dependent de a fi folosit poate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos. am citit cu placere si suspans fiecare cuvant. imi place stilul tau.

  Salutari din munti

  Christian-Alexandru
  http://christian-alexandru.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. vineri labirintul irinei
  te bagi?
  va bagati?
  ;;)

  RăspundețiȘtergere
 5. pe la 6 juma' acolo atunci:))

  RăspundețiȘtergere
 6. frumos...foarte frumos...m-am regasit oarecum in ceea ce ai scris tu.Sper sa fii fericita,si sa continui povestea:)poate a ta va avea un final fericit.

  RăspundețiȘtergere
 7. ce frumos :X. Imi place foarte mult stilul tau, limbajul tau :)

  RăspundețiȘtergere

Tu la ce te gândești?