"Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă,o lacrimă,o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun." Cella Serghi

25 aprilie 2009

Pofta de..viata!


O sa va propun o reteta astazi..
Luati Credinta si putina Speranta ,sa fie proaspat scoase din suflet;apoi adaugati Incredere,nu prea multa pentru ca se poate da totul peste cap,suficienta pentru tine si cei din jur.Apoi Bucurie cat cuprinde.Veti obtine o compozitie nedefinita si nu trebuie in niciun caz lasata asa..pentru ca se poate taia foarte usor,iar munca voastra ar fi in zadar.
Pentru un aspect frumos, v-as sugera mult Optimism,care nu strica niciodata.Ingredientul de baza,care nu ar trebui sa lipseasca este evident Dragostea (se adauga dupa gust si dupa cum va lasa ..inima).Maturitatea si Inocenta se contopesc perfect, desi multi m-ar contrazice, si ar contribui la o aroma deosebita.Se serveste calda.
Mi se pare o reteta reusita numita Viata, daca mai aveti sugestii as fi foarte bucuroasa sa le impartasiti cu mine.

5 comentarii:

 1. :x
  o sa incerc aceasta reteta
  de dimineata pana seara
  de luni pana duminica
  in fiecare si in fiecare an
  zi te iubesc:*

  RăspundețiȘtergere
 2. esti cel mai bun bucatar :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Deliciosa reteta, sper sa reuseasca tuturor.O zi cu multa iubire si retete reusite!

  RăspundețiȘtergere
 4. da da :x reusita reteta:x
  :*:*:*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 5. "Luaţi Credinţă şi puţină Speranţă, să fie proaspăt scoase din suflet; apoi adăugaţi Încredere, nu prea multă pentru că se poate da totul peste cap, suficientă pentru tine şi cei din jur. Apoi, Bucurie cât cuprinde."

  La această reţetă, adăugaţi ceva fără de care toate celelalte ingrediente nu pot avea nici un efect:
  Luaţi cartea lui C.S.LEWIS şi apucaţi-vă s-o citiţi on-line chiar AICI şi viaţa voastră va suferi o transformare radicală ! LECTURĂ PLĂCUTĂ !

  RăspundețiȘtergere

Tu la ce te gândești?