"Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă,o lacrimă,o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun." Cella Serghi

5 august 2008

Nu uita..


Nu uita niciodata..si nu regreta nimic care te`a facut odata fericit..
Poate uneori ai impresia ca iti fuge pamantul de sub picioare..ca se prabuseste tot ceea ce ai realizat...ajungem sa credem ca nu mai exista un Dumnezeu deasupra noastra... si habar nu avem cat de mult gresim cand credem asta..
Un lucru pe care nu trebuie sa`l uitam niciodata..sa`l purtam necontenit in suflet..este ca cineva acolo sus..sigur ne iubeste...dar El nu poate face ca lucrurile sa iasa perfect intotdeauna..este nevoie si de noi..dar noi lasam totul in seama Lui..si daca esuam..Il invinuim..
Rareori recunoastem cand gresim..ne ascundem mereu dupa deget..poate n`o sa observe nimeni...De exemplu:daca picam la un examen..chiar daca ne`am rugat din rasputeri inainte..si am si invatat..noi ce facem?repede aruncam vina pe El..dar..ne`am gandit oare ca..poate suntem pusi la incercare..este exact ca atunci cand cineva drag se stinge..nu intelegem..de ce tocmai noua,..de ce tocmai acum.. un lucru insa este CERT.. daca ni s`a dat povara asta ..cu siguranta o vom duce pana la capat..chiar daca e greu..mereu trebuie sa mergi mai departe..sa nu judeci pe nimeni si nimic..pentru ca nu ti`a fost dat acest drept..judeca`te pe tine..si greselile tale..iar faptele altora..chiar daca ti se par josnice, imperdonabile.. nu le da importanta..ei stiu de ce au ajuns sa faca acele fapte..de ce sa`ti pese tie?..
Nu uita..nu`ti pierde credinta in Dumnezeu si in tine..pentru ca altfel..vei deveni o statuie..rigida, goala pe dinauntru..si ce e mai rau..N`o sa realizezi acest lucru decat atunci cand nu vei mai fi!

3 comentarii:

  1. Asta a fost profund :X,o sa visez ingerasi la noapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nani bun si tie. Ma uitam la film :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sal ..bn spus(scris)un 10 pentru pagina a esit super

    RăspundețiȘtergere

Tu la ce te gândești?